• START
 • NAGLAR
 • GALLERI
 • PRISLISTA
 • UTBILDNING
 • OM OSS
 • Naglar


  (Lånad bild.)

  Usch, naglarna ser hemska ut och det är ju fest till helgen. Har ju inte "råd" att gå till salongen nu...
  Vad göra?
  Ahhh... Kicks har ju lösnaglar för 39,90. Köper ett sånt så är problemet löst för tillfället.
  Limmar på naglarna med limmet som följer med, snabbtorkande ända ner i nagelbandet så det inte blir en kant. Yes, snyggt som attan och festen blir en succé med många kommentarer om vad snygga naglar du har.
  I början på veckan ramlar den första av... Enligt bruksanvisningen skulle de hålla några dagar i alla fall. Limma dit den en gång till så ser det snyggt ut igen. Oopss, nästa dag ramlar ytterligare några naglar av... Ja, de skulle ju inte sitta längre än 3-5 dagar enligt bruksanvisningen. Men du ju inte se ut hur som helst på jobbet nu när alla tror att det är dina egna så på med dem igen!! Kan ju ta bort dem till helgen... Men få blir det AW och massor med annat skoj som händer så de är kvar men börjar se lite tjaskiga ut. Man ser alla lufthål som uppkommit med flera limningar. Men du vänder på handen och formligen dränker in nagelplattan med lim så syns det inte längre.
  Köper ett nytt kit utifall att fler ramlar av. Men denna gång dröjer det ett tag eftersom du hällde ganska mycket lim bakom, men de finns ju som reserv. På och av, om och om igen. Snygga naglar har blivit ett beroende.

  Men varför svider det? Varför gör det ont i naglarna plötsligt? Ok, får vara mer försiktig. Du börjar använda gummihanskar osv.
  När så en nageltipp lossnar så ser du att nageln inte växer bra. Du har sprickor i huden och små sår. Allergi, kanske?

  Det är här du borde ha insett att det är lim och nageltippar som orsakar problemet. Hade du följt bruksanvisningen hade du inte blivit skadad. Det skulle inte ha sett ut såhär efter 3-5 dagar. Men eftersom du använt materialet på fel sätt så blev det helt fel.
  Om du nu slutar med tippar och lim så växer nageln ut igen och efter ca 5-6 veckor är de i hyfsad kondition igen. Kroppens funktioner är helt fantastiska på att läka sig själv om man bara ger den tid och väntar.

  Boka tid hos Mimmi och Evgenia!

 • BOKA TID
 • Avbokad tid senare än 24 timmar eller uteblivet besök debiteras fullt pris för bokad behandling.

  Se startsidan.

  Du är besökare nr: